Min dag

Hallo ! 

Igår hadde jeg tatt på alarmen kl 11, fordi jeg sku møte Malin , bestevennina mi. Vi var litt rundt omkring, og så var vi med Mathilde, hu sku abolutt gå i ALLE butikker på veien da.. Haha.. Vi gikk rundt i byen, og prøvde å finne den Goticha butikken i Tønsberg ved farmanstrede rundt der, men vi fant den ikke. Så da måtte vi gi opp. På vei hjem , så fant vi da  Pandora butikken, lol , den gikk vi ikke inn i ..! Haha.. Etter det gikk vi på bibiloteke.. Kan si at det ikke er gøy, fordi jeg tilbringer ikke sommerferien på bibloteke,  det gjør jeg i skole tida, fordi jeg liker ikke å lese, og nå har vell alle fått med seg det? 
Og så måtte vi alle ta buss hjem kl halv 3, jeg kunne like godt gå, men Malin tvingte meg til å ta bussen, så hun gidde 15 kr til meg, lol. Kunne ha gått som tok meg 10-15, men jaja.. Måtte like vell gå 10-15 min fra busstoppe.. Så da gikk jeg hjem , en annen vei. 

Og så har jeg vært hjemme på pcen, og hatt cam med verden beste Andrea (And1000) ! Love y!! Gleder meg til å møte deg om 4 dager da jeg reiser ! Til Stavanger, gleder meg så innmari mye ! Vi får håpe du er god den dagen! Vi gjør ALT for å møtes !! Jeg er sinnsyk glad i deg!! 

Men tror jeg må blogge videre på tlf ! Fordi søstra mi skal ha den ! hehe, vi snakkes, blogger snart ! Med en gang !

Bye byee!! 


Who say you are not beautyful? Be your selves, then you are beutyful!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits