Da er jeg tilbake

Hei hei !
Tilbake! Hvor var jeg nå ?
Jo .. Jeg gjør alt for å møte Andrea i Stavanger når jeg reiser om 4 dager ! Reiser alene ! Til mormor ! Gleder meg ! Og da vil jeg møte beste Andrea! Vi kommer til å dø av latter sammen , fordi vi to har sinnsyk bra humor sammen ! Tror vi havner på sykehuset 1 gang i timen som du sa. Må si vi fikk litt LættiZ da ! He He He ....
I morgen blir det vell kjedelig dag . Jeg må pakke , rydde romme . Hjelpe mamma. Som jeg alltid gjør ! Må si det er kjedelig noen ganger , men noen ganger gøy , fordi noen ganger får jeg betalt !
Jo , som folk skjønner har jeg iPhone ! Og da har man kik , instagram osv ! På kik kan vi snakke sammen , og chatte osv...! Heter malipusur der. Bare å legge meg til ! På instagram heter jeg malipusur ! Bare å follow me , så follow jeg deg back ! Det gjør jeg med alle sammen ! Bare koselig om du follow meg ! Blir kjempe glad da !

Nå skal jeg legge ut noen bilder av meg selv ! Ikke le da..

Dette er meg i dag , da jeg chattet med to av mine venner irl.. Fint ikke sant ..?
" who cares What people say about you , you are yourselves and people have to exept you like you are ! "

Dette er mitt hår da ! Det bilde tok jeg rett etter det andre. Jeg ekke så fornøyd med håret mitt , så jeg vurderer å klippe det , som emo aktig , og jeg vil farge håret mitt mørkebrunt - svart.
" Its your body , is Your hair , you do what you want with your body and your hair ! "

Dette er min bestevenn ! Jeg ble kjent med hu begynnelsen av 8 da hu begynte på den skolen vi går på nå. Da jeg så hu , tenkte jeg at vi aldri kommer til å bli venner , men se nå , er er verdens verdens bestevenner ! Vi gjør alt sammen , vi gjør det teite , det dummeste , det rareste , morosmme , det beste ! Alt gjør vi sammen !

Jeg er utrolig glad i deg ! Husk det ! Jeg er her for deg uansett hva !

love is love, friendship is friendship, faith in the future, you have one to share your life with, whether it's a boyfriend, or whether it is a good friend!

Dette lagde jeg på tirsdag , eller mandag ! Da jeg var ute med Heidi ! Vi kjedet oss , så hu satt på mobben , og jeg lagde det , og til bilde av det !

" love is more than love "

Nå kommer siste bilde !
Dette bilde ble tatt i Tyrkia av Monii Nu , i mens vi ventet på at maten sku bli ferdig ! Jeg reiste til Tyrkia uten foreldrene mine , og er sinnsyk fornøyd med ferien!

" don't care about what people says about you , you are beauty like you are ! "

Bye bye ! Vi snakkes , blogged mere etter på ...!

2 kommentarer

Darawadi

03.08.2012 kl.20:32

Har du reist på ferie uten foreldrene dine ;oo

Heldig :)

Fine bilder x]

emoangell

03.08.2012 kl.22:30

Darawadi: Hei hei !
Jeg reiste liksom uten familien min, jeg reise med noen venner av foreldrene mine. Det er barndoms vennene til foreldrene mine.. ^^
Hehe ^^
LoL, ikke de beste x]

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits