Begynne et nytt liv...

Heeeiii Heyyyy..

Når jeg sitter og er deprimert.. Tenker jo jeg på alt... Og en av de er at jeg vil starte livet mitt på nytt..  Jeg vil flytte.. Glemme alle de vennene jeg har.. Begynne live tmitt på nytt.. Endre meg helt..men probleme er .. Jeg vet jeg kommer til å få det verre.. Uten bestevennina mi Andrea er jeg ingenting... Jeg er helt knust.. Så det er vanskelig.. Jeg er utrolig glad i Andrea, og blir veldig vanskelig å miste henne..  Jeg er ikke meg selv uten henne.. Og ja.. Og foreldrene er så dritt, som gir henne ting og ting å gjøre.. Og .. Gjør MEG deprimert.. Så jeg håper at du mor eller far leser dette .. Fordi jeg er sinnsykt deprimert pga dere.. !

Det er så digg med helg.. Jeg vil selvfølgelig ha ferien tilbake, men av en eller annen grunn, syns jeg er det er digg med skole, fordi da får jeg møte bestevennene mine igjen.. Hehe.. !!

Jeg lurer på om jeg skal ha sånn funnyfact om meg selv... ? Skal jeg det? Kommenter det.. Fordi jeg vil vite.. 

Nå sitter jeg med musikk.. Tokio Hotel, MCR, Black Veil Brides.. Osv.. Haha ... Og jeg er på habin, og snakker med vennene mine der inne.. Har sinnsyk gode venner der inne, som betyr utrolig mye for meg.. Bare sånn at dere vet det ....!! 

Jeg har tlf på dockingen min.. Og har den sinnsyk høyt, huset rister, hahah !!
 

Akkuratt denne har jeg.. Bare at jeg bruker iphonen min, haha.. FIkk den til jul, av mamma å pappa å familien min, elsker den!! Klarer ikke å leve meg uten denne..!!

Jeg sitter og ser på gamle bilder av meg selv, blir sinnsyk flau, haha.. Vil du se noen ??

Her var jeg jo jeg.. 3 eller 4? Eller kanskje 5? er jeg ikke styggrarsøt.. ? hahaha... Jeg har blond der.. Og nå er jeg brunette.. omg..


Her var i 1 klasse .. Jeg bare vet..! Den blåe t-shorte var yndlings t-shorta mi, elsket den, men nå er den ALLTFOR liten.. hahah... 


Her var i barnehagen, jeg er blond.. Og søstra mi Lena er foran der.. hehehe.. 
Jeg liker ikke å se på bilder av meg som liten.. Bare sånn at dere vet det.. hehe 

Q; Liker du å se på bilder av deg selv som liten ?

Men vi snakkes.. Hade alle sammen.. Snakkes senere... BLogger mere !!

2 kommentarer

Me, myselfe and I

24.08.2012 kl.18:56

Så søt du var som liten :-)

emoangell

24.08.2012 kl.18:58

Me, myselfe and I: Awww, tuusen takk :D <3

Skriv en ny kommentar

emoangell

emoangell

14, Tønsberg

Kategorier

Arkiv

hits