God morgen

God morgen alle sammen.. !

Jeg stod egentlig opp for en time siden, men jeg satt å skypet meed beste Heidi ! Skal skype mere, men hun spiser frokost, hu sa egentlig at hu sku være tilbake halv ett, men neida, hu er ikke tilbake. Sitter vell å spiser enda, eller satte seg å ser på Tv..  Sjokkerer meg ikke, hahah! 

Jeg våkna av at jeg måtte på do, og så gikk jeg på do, og prøvde å sove, men jeg klarte det ikke.. Hahah.. Hva gjør man hvis man ikke før sove? hahaa...

Jeg så også på breaking dawn etter jeg stod opp , bare 30 minutter eller noe, fordi jeg har sett den utrolig mange ganger før, og.. Og så pga Heidi ville skype.. Begge så helt forferdlig ut, vi vil ikke nevne, haha.. Breking Dawn Del 1 , er en av mine yndlings filmer, egentlig så er '' Twilight Serien '' mine yndlings filmer.. Syns det er spennende filmer jeg, med spenning osv, spesselt på Breaking Dawn.. Egentlig skjønte jeg ikke spessielt mye når den scenen der hu får vite at hu er gravid.. Når de to gamle mannen og dama kommer å sier hu er dø.. haha..  Forstår ikke så mye.. Men men, skjønner det vell en dag.. 

Nå sitter jeg å kjeder .. Venter på Heidi skal komme, men hu kommer vell aldri.. Hahahah!! 

Idag har jeg full plan! Skal være med Heidi i hele dag.. Og det blir kanskje overnatting.. Fordi foredrene hennes sku diskutere det.. Såehh.. Kan ver det blir hos meg, men det bestemmer vi sammen etter på når vi møter.. Jeg må dusje å sminke meg å kle meg osv.. Gleder meg sinnsykt myee..!! Bilder av oss kommer senere, jeg får tak i internett ute.. Haha.. !

Dette var den tiden jeg ikke var emo.. Om du skjønner.. Kleint å se på bilde fra den tiden :oo 

Dette var et av bildene mine som emo.. For lenge siden, tror det var i fjord.. hahaha.. 

Jeg har IKKE pannelugg, men jeg tok det for å sjekke om jeg kledde det.. Hva syns dere? Btw, klipper litt av håret.. Men det er nesten like langt..  Og jeg har farget det.. 

Men jeg tror jeg stikker nå, må prøve å få tak i hu på etter eller annen måte..  Så vi snakkes... Hadee!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

emoangell

emoangell

14, Tønsberg

Kategorier

Arkiv

hits