Det er sant

Hei Heii.. 

Jeg fant et bilde på google, som jeg syns er sant.. Det er ikke mange som gjør det mot meg, men jeg skjønner.. Jeg blir mobba osv, og da er det litt ukult å gjøre det mot meg.. Men jeg å mine bestevenner Andrea og Malin gjør det.. ( har  3 bestevenner ).. Vi er utrolig snille tilbake, men kan si det er over halv parten som ikke er det mot oss. 


Jeg syns det er sant.. Si HEI med et smill.. Ser du noen alene.. Si HEI og spør om dem vil være med deg ! Det gjør bestevenninene mine å meg å.. Vi er snille.. Men er folk snille tilbake? Ikke alle.. Desverre..

Nå sitter jeg å snakker med Heidi jenta mmii !! I mens jeg leser andre blogger osv.. Det er bare å legge meg til venn, fordi jeg sier ja..  All the time .. 

I 4 - 5 tiden stikker jeg opp til krysset å møter Heidi, vi møtes alltid der, fordi det er midten av hvor vi bor.. ! hahah.. Gleder meg!!


Jeg er den personen som driter i kjærlig.. Srry.. Det er ingen som kan si '' I Love You '' til meg.. Det er tusenvis av gutter som sier det for tull, og etter det, har jeg ikke stolt på 1 gutt.. Gutten må mene det, han må si det med sine egne følelser.. Jeg har ikke stolt på EN gutt etter 10000 vis av gutter har sagt det for tull.. Jeg er utrolig lei meg for det, men det er sant.. Jeg hater kjærlighet, og noen ganger kunne jeg ønske det ikke fantes..! 
Jeg kan si dere en hemmelighet  ved dette bilde.. Jeg gråt på bilde.. Jeg var utrolig deprimert.. Og det var I Tyrkia.. Dere ser deft kanskje ikke.. Men jeg gjordet det.. 

Men jeg stikker.. Vi blogges, skal skype videre med folkaa!! 

2 kommentarer

Jeanette wa2wo

25.08.2012 kl.21:30

Så skjønn du er, er enig i at det bildet virkelig er noe å tenke på. Jeg håper etterhvert at du slipper å hate kjærlighet, for det er så mye fint med det å. Må bare gi det litt tiden vet du <3

emoangell

25.08.2012 kl.21:56

Jeanette wa2wo: Tnaaa^^ <33 Ja.. Syns jeg å.. Ja.. Får håpe, ja får gi det litt tid..<3

Skriv en ny kommentar

emoangell

emoangell

14, Tønsberg

Kategorier

Arkiv

hits