Sitron på kjøpe?

heii heii ! 

Nå kom jeg nettopp hjem fra beste Heidi.. Vi har vært litt rundt omkring.. Først var vi å møtte hverandre på krysset.. Og stod der i 5- 10 minutter.. Typisk oss.. Så sykler vi til Sandeåsen .. Som også er typisk oss.. Og så syklet vi hjem til meg som var 10-15  minutter fra skolen, vi sku hente penger.. Så gikk vi til butikken og kjøpte noe.. Og nå, nå skal jeg fortelle dere noe morsomt.. !!
Jeg å Heidi var på butikken for å kjøpe brus, å godteri greier.. Så sku vi betale da.. haha.. Så var det en sitron ved siden av.. Og hu trodde den var vår, så hu tok den på min varer.. Uten at jeg å Heidi så det. Og så hadde jeg betalt.. Så så jeg sitronen... Så så jeg på Heidi og sa, se sitron.. Kjøpte vi den ? Så stod jeg å hu og så opp på hverandre, og ned på sitronen og lo.. Så sa jeg til kasse dama '' Unnskyld, jeg kjøpte  IKKE denne SITRONEN ???!!! '' Så sa kassedama, åja? Den var ikke deres.. Unnskyld.. Så så jeg å Heidi på hverandre og lo oss ihjel.. Og så fikk jeg pengene tilbake, så lo vi enda mer, og stakk til fontena og spiste godterie og drakk brus..

Så kom det rare gutter som var etter oppmerksomhet, så de tok syklene oppi fontena .. Og alle de 3 / 5 sykla oppi fontena.. Og det er ikke lov.. Fordi det har tusen vis av folk gjort, og de ble kasta ut av fontena, men det ble ikke de.. Rart.. Tror de var etter oppmerksomhet.. haha.. .Sjokk gutter.. !! 

Nå sitter jeg å ser på TV3.. Krim folk tror jeg.. HAkke sett hele, kom nettopp hjem.. Spennende film.. 


Dette er armen.. Som det står '' I dont still belive '' det er en sang Tokio Hotel har skrevet.. Elsker den sangen.. Begynner å gråte på den.. '' I dont still belive '' Jeg tror ikke på folk lenger.. Som guttene som sier elsker deg osv.. 
Og så står det '' fml '' for '' fuck me life '' fordi jeg hater livet mitt.. Og såeh ja.. 


Dette stod på en søppel kasse.. Haha.. Ved bussholder plassen.. '' Who Cares ''  haha .. EIDD!! Jeg '' I dont care '' LoooL...!


Dette er mine to bestevenner..!! Malin med det røde håret, og Andrea med det brune.. Elsker de begge...!! Dette er ved fottbalbanen på skolen, i et frimenutt.. haha...

Men jeg tror jeg stikker å ser på resten av filmen, uten å bli distrahert av å skrive på bloggen.. Vi blogges senere..!!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

emoangell

emoangell

14, Tønsberg

Kategorier

Arkiv

hits