Musikk tips!

hallooo halooo.. 

Nå har nettside habin.me tatt å oppdaterer nå.. Så, kjeder meg.. Plutselig klikka alt..! Drit kjedelig.. 
Så hva ka njeg gjøre nåå? På facebook er det stille.. Gsm er det stille.. Men jeg trenger ikke å bruke pc for å gjøre noe ! Jeg kan selvfølgelig gå ut.. Men har dere noen ideer? Gjør alt dere sier, for nå kjeder jeg meg virkelig!  

Nå sitter jeg å hører på musikk, som vanelig.. Musikk er livet mitt, så ikke rart i at jeg hører døgnet rundt.. Ja, jeg sover med musikk.. haha.. Bare noen ganger da.. Spørs om jeg glemmer å ta av musikken, fordi jeg sovner av musikken.. Har du noen musikk tips? Tar i mot.. Uansett hva slags artist.. Eller sang, skal hvertfall høre den en gang! 

Det lukter middag her.. Tror mamma lager kjøtt kaker.. Hjemme laget.. Så da tror jeg det er kjøttkaker med poteter å brun saus å ertestuing.. Liker ikke ertestiung da.. Er litt kresen, men de andre liker det.. Fordi de syns det smaker såå GODT, og jeg syns det smaker dritt.. Liker dere ertestuing ? 

I morgen er det skole !! Å gru.. Jeg vil ikke på skolen.. Vil ikke høre flere triste nyheter.. ! Blir bare deprimert.. 
Og så er det lekser også da, det er det verre en forige uke.. For det var første uke, og da sku de gå på forsiktig inn , så neste uke blir det hardt, og dobbelt dobbelt med lekser ! Grøss å gru.. Så begynner anmerkingene og ! Krisee !! Jeg vil ikke ha lekser, eller anmerkinger.. + jeg som sliter i fag , som må slite med leksene.. Grusomt !!

Har du instagram ? Jeg kan follow deg, hvis du follow meg.. ? Jeg heter malipusur .. Follow me.. Then i follow you !

 
Har du kik message? Der kan du sende meldigner og bilder helt gratis ! Det er skikkelig bra !! Jeg heter Malipusur ,KIK MEJ !

 
Har du wordfeud? Det er sånn ordspill, som du skal lage ord for å få poeng.. haha.. Jeg heter Malipusur..


Ja, heter nesten malipusur på alt, haha.. ! Der var logoene til de forskjellige tinga, så det er lettere å finne det for dere ... !

Q; har du musikk tips.. ? 


Bare fordi jeg er utrolig deprimert, å ikke klarer å smile ordentlig..

Hadet , vi snakke..!!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

emoangell

emoangell

14, Tønsberg

Kategorier

Arkiv

hits