Jeg savner deg utrolig mye og er utrolig lei meg for det

hellu hellu.. 
Dette innlegget er til en utrolig god venn.. Og hu vet selv.. Hvem det er, jeg sa det til hu..

Karoline.. Jeg er utrolig glad i deg, du vet det kanskje inne.. Fordi jeg har vært på dum i det siste, og bare latt hode mitt glemme deg.. Jeg er utrolig lei meg for det.. Jeg mente det ikke.. Jeg er så utrolig lei meg..
Jeg husker den tiden vi begynte i 8E sammen.. Jeg tror jeg var din første venn der.. Jeg begynte faktisk å snakke med deg.. Og jeg er utrolig glad for at det skjedde !! Fordi, jeg syns du er en utrolig god venn, og jeg blåser i hvordan utscene ditt er, og hva folk syns om deg ! Du er deg selv, og det er det viktigste for meg! Jeg kan godt gå til mobberne og bare slå til dem...! Men det er et problem, jeg er svak, ahaha!!
Men tilbake, jeg angrer noe sykt at jeg har ignonert deg sinnsyk lenge !! Og aldri snakket til deg.. Og den tiden jeg ignonerte deg i fjord.. Den skal du få vite.. Rett her på bloggen, og jeg bryr meg ikke om de som leser dette ser dette.. Jeg sier det.. Grunnen er.. Fordi, når jeg er med deg blir jeg mobba.. Mer og mer.. ( men jeg blåser i det nå..!! ) Og fordi foreldrene til den du vet, ikke lot meg være med Andrea om jeg var venn med deg.. Jeg angrer noe sykt !! Jeg er utrolig lei meg for det !! Kunne jeg treket tilbake i tid hadde jeg gjort det helt anderledes !! Jeg er utrolig lei meg for det !! Jeg er utrolig glad i deg !! Du aner ikke hvor mye jeg til trekke tilbake tiden.. Jeg angrer så sykt..!! Jeg er utrolig glad i deg, bare sånn at du vet det.. Og jeg bryr meg om deg..!! Håper du kan tilgi meg... Jeg har vært så sjukt deprimert pga alt som har skjedd..

Dette bilde stemmer.. Vi er BFF.. Jeg er utrolig glad i deg !! Jeg kommer ALDRI til å glemme deg.. Bare så du vet det.. utrolig glad i deg !!

Minenne våre er utrolig morsomme, teite, rare, beste, verste, bra, beste... ALT.. Jeg kommer alltid til å huske minnene våre !!

I love yoouu... Du er deg selv, og det er det beste med at jeg er glad i deg..!!! Vi er alltid oss selv...!!

Vi har sinnsyk brae minner sammen, som jeg ALDRI kommer til å glemme, så du vet det !!

Utrolig glad i deg.. Bare husk det...!!

Jeg håper alle tok seg tid til å lese det.. Og jeg innrømmer det, JA, jeg er utrolig glad i Karoline!!

Snakkes senere.. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

emoangell

emoangell

14, Tønsberg

Kategorier

Arkiv

hits