Til Isabella

Hei hei !
Dette innlegget er til beste Isabell !

Til Isabell..!
Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte , men et sted starter jeg ...!
Jeg husker at jeg flytta hit her jeg bor nå, og du bodde bare noe sekunder fra meg. Vi har utrolig mange rare , beste , teite , morsomme minner sammen , som jeg ikke kommer til å glemme.
Den tiden var vi kanskje ikke så gode venner , som vi er nå ! Den tiden var jo vi under 10? Ellernoe? Og da skjønte v ikke helt hva Fordkjellen på bestevenner å venner er. Men nå skjønner vi mye av det. For nå er begge 14, og begge går i 9ende. Jeg bryr meg ikke om alderen , hadde du vært 10 nå, og jeg 14, hadde jeg ikke brydd meg om alderen våres. Det er bare et tall ! Hihi.. Og jeg er utrolig glad i deg uansett !

Vi to , vi har noen minner sammen , før du flyttet til Sverige ! Vi har foresempel lekt med barbie dokker ! Lol, vi var under 10 år folkens ! Vi har sett på film ! Husker ikke filmen ... Sprettet ball ute.. Sparka på sparkesykkelen min .. Haha .. Sykla på syklende våre. Jeg husker vi hadde like sykler , bare du rosa , og keg blå .. Haha , aner ikke hvorfor vi hadde samme , Men jeg fikk den sykkelen i gave ! Hehe . Vi har jo også vært hos deg , å Anne Lene som bodde over meg .. Og vi har vært på skolen å lekt ! Hihi ..
Minnene vi har hatt sammen , kommer jeg alltid til å huske. Forever ! Uansett om jeg blir 100 år , så husker jeg dem , det vêt ! Og jeg håper vi kommer til å møtes igjen, å ha noen morsomme minner igjen !

Du å jeg har egentlig utrolig mye til felles når det gjelder livene våre , jeg skal ikke fortelle noe her . Fordi jeg vil holde det anonymt , men Isabell vet jeg ikke .. Jeg er her for deg om du trenger meg Isabell ! Bare så du vet det isabell ! Utrolig glad i dej !

Sery for sent innlegg , folk maser på facebook , Tlf .. Å vi som snakka .. Og jeg spiste !

Utrolig glad i deg Isa!

Fuck Friends , i have you !

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

emoangell

emoangell

14, Tønsberg

Kategorier

Arkiv

hits