Hjemme

hellu alle sammen !!

Nå er jeg hjemme fra min bestevenn Heidiii! Det var utrolig kjedelig å trist skole  dag, og kjedelig .. + det regna, og jeg var lei meg. + at en av mine venner var lei seg, så.. extra lei seg..

Idag har jeg jeg vært med Heidii.. Vi har inne hos hu, fordi det regna.. Og vi snakka med Joakim, kjæresten til Heidi.. Og før det, prøvde vi å sove, så sovna viii.. ! hahah !! grunnen til at jeg var hos hu var fordi jeg sku levere bagen, jeg reiser til campinga i morra, så får ikke vært på til helgen, vet ikke om jeg får blogga da..! srry, men mye blogging på søndag kveld når jeg er hjemme !

jeg har nettopp sett på hotel cæsar, mitt favoritt program, loveeeee!! jeg bare elsker Måneee!! Og Tom som er dø.. Og Runa, og babyen til Pelle, hahahah!!  

 ELSK !!!

I morgen drar jeg til campinga som jeg sa, og jeg kommer IkKe til å blogge før søndag kveld, tror jeg, om jeg ikke skal ta med pc..

Så vi snakkes, god natt på forskudd, ser oppgradering og og mange andre programmer.. R.I.P Signe ! Vi alle kommer til å savne deg utrolig mye ! Du var savnet over 1 mnd, og ble funnet i en skog dø! R.I.P søte dej!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

emoangell

emoangell

14, Tønsberg

Hei, jeg er en jente på 14 år fra Tønsberg. Jeg blogger om det som passer meg. Jeg blogger stortsett hver dag. Jeg har hatt mange forskjellige blogger, men jeg har nå bestemt meg for å bli her. Jeg håper du vil lese bloggen min, og kanskje vi ses. Om du har lyst at jeg skal lese din blogg, er det bare å kommentere i kommenter felte ditt hva bloggen din heter. Håper vi ses her inne på bloggen, klem Malin.

Kategorier

Arkiv

hits