Srry, lite blogging, pcen var på reprasjon...!

Hellu alle sammen.

Unnskyld for lite blogging, men pcen min var på reprasjon + tlf min ble tatt inn i 3-4 dager. Såehh, fikk ikke blogget så utrolig mye! Egentlig, ikke en shit. Pcen min er hjemme, og jeg sitter på skolen loneerh pga alt med det teite livet mitt, + de andre har gym!(ahhhaha) Men jeg skal begynne å blogge mere. Men må stfikke, snart ringer det ut, om 30 min. Men må jobbe med sånn derre geografi oppg.

Jeg fant en utrolig fin historie på nette! Jeg syns den var utrolig fin å trist. Fikk noen tårer, men det var fortjent på den triste historien. Vil dere lese den..? Jeg vet det er noen skrive feil, men drit i det. :

En liten jente=Store tanker:

 

 

Jeg var på sånn 10års alderen da jeg fikk høre det.Jeg fikk høre alt om religion og livsyn,men jeg fikk også lære om kroppen og livet.Er det sant at gud bestemmer over deg og livet ditt? Mamma sier at vi bestemmer selv hvem vi vil være,men gjør vi egentlig det? Det er så mange regler vi må holde oss til og bli vant med.Mange voksne sier:Det for du bare vende deg til,men går det an å vende seg til det? Jeg veit ikke heilt om jeg vil bli voksen jeg.Alle de reglene uff! Jeg heter Evelinn Sofie og er 10år.Jeg gleder meg bare til å dø jeg.Hele livet er drit,men det er en jeg kan gå til og det er Erika Kristina.Et problem med henne er at hun lever på roser og alt er perfekt hun er syk.Jeg går i 5-klasse.Jeg sitter vedsiden av Pål Andre.Han er dom.Han sender lapper til jentene i timene og sier: at live er sexy hvis det er jenter der a.På ranselen hans står det mobil nummeret til alle jentene i klassen.Ja Frida kamilla var syk så hun hadde ikke skrevi nummeret sitt enda,men nå gjorde hun det også.Hun sa:Du er så sexy a.Så jeg får bare gjøre det.Bak oss satte fnise jentene Lotta og Annja.Jeg trodde jeg skulle dø jeg uff! Når dagen var over pleide jentene å si:Vi vil at Pål Andre skal sminke oss da blir vi sikkert like sexy som ham.Så startet de fnisingen.Da var det bare meg og Sara som klaget på dem.Sara er født i Norge,men faren er fra Damark.

 

Kap 2:

 

Ja nå er jeg 13år jeg går på ungdom skolen uff.Pål Andre har spurt meg om vi skal være sammen.Jeg sa nai jeg.Og nå er det lissom min feil at han drakk seg full og røyker? De sier at det er min feil,men jeg er ikke forelska i han.Jeg liker Peter Ove i 9-B.Jeg skulle si det til han,men sånn blei det ikke.Etter gymen ser jeg han.Jeg spør om å snakke med han.Han sier:Ja seff søtta alt får deg snuppa.Så sier jeg at jeg liker han.Jeg burde aldri sagt det inne på det rommet heilt aleine.Vi var på vaktmesterens kått.Han kyssa meg så blei det mer.Som 14åring var jeg mamma til en litten gutt som heter sebastian.Det var slutt mellom meg og peter.Jeg gikk jo bare i 9-ene.Hva skulle jeg si til vennene mine.Hva skulle de tro.Jeg var red for hva som skulle sje med meg og barne.I 10-ene klasse var barne mitt 1år jeg var 15år.Jeg var ikke lenger red for meg selv,men for barnes fremtid.Hvordan skulle vennene hans se på han med en så ong mor,men skulle det bli et for stort press for meg ville jeg takle det.Når jeg fulte 16år årket jeg ikke presse av å ha mamma og pappan min der.Så jeg flytta ut.Jeg bodde for meg selv med barne.Betalte reininger gikk på jobb.Jeg hadde 2åringen min i barnehage.

 

kap 3:

 

Jeg er nå 17år og mamma til en 3åring.Jeg gikk på videgåne skole.Jeg var nå utrolig forelsket i Pål Andre fra barne skolen.Vi var venner.Han pleide å passe sebastian.Pål Andre fortalte meg at i det siste hadde barnet kalt han pappa.Å da smalt det for meg.Jeg var heilt knust av tårer,sorg,smarte,kjærlighet og glede.Jeg ville kysse han.Jeg ville at han skulle være pappa til det neste barnet mitt.Hvis det skulle bli noe neste da.Han kommer vær gang jeg har lagt Sebastian,men denne gangen lagg jeg han seint.Jeg tok på meg det tunneste jeg hadde av klær satte på radion.Jeg satte meg i sofaen og leste i et blad.Så kom han rett inn.Som jeg hadde sagt han kunne gjøre.Så sa han:Oj sorry visste ikke at du var så tynt kled.Så sa jeg:Drit i det,men liker du meg enda? Så sa han:Ja det er derfer jeg ikke liker å se deg sånn.Så sa jeg:Du jeg elsker deg.Så ble det klining og mer.Når jeg var 18år var jeg mamma til en gutt på 3år og ei jente på 0år.Jeg giftet meg med faren til Mari den 3/4-15.Pål Andre ble etter vert veldig syk og døde fra oss 14/12-16.Alt var som jeg sa når jeg var litten.Hvorfer skaper vi liv når de enda skal dø.Hvorfer kommer is når det enda kommer snø.

 

kap 4:

 

Jeg er nå 19år Hun yngste min er 1år.Han elste min er 4.Snart på skolen med sebastian og i barehagen med Mari.Erika Kristina var på besøk hun fortelte at søstera er død.Da var det den første gangen jeg hørte at hun kalte sitt liv får et helvete.Jeg fortelte henne at Pål Andre var død han også.Så grein vi sammen.Da sa hun at noen skulle være barnevakt for barna mine.Sånn at jeg kunne drikke litt.Jeg hadde aldri smakt alkohol før,men det var slutten på mitt liv.Vi reiste bort det gikk døds bra,men vi traff vennene til Pål Andre der.De visste ikke at han var død,men de hadde vert i brulubet vårt.Så når de snakka om det så bjunte jeg å grine og jeg sa til slutt at han var død.Vi reiste i en Taxibuss på vei hjem,men bussen krasja og vi kom på syke huset Alle var i live,men ikke jeg.Jeg var død.Erika Kristina overtok barna,men hun savnet meg.Sebastian spurte etter mamma,men da var hun ikke der lenger.Erika Kristina fortalte at mamma hadde drat til himmelen.Det har hun også.

 

Skrevet i himmelen

 

Fin, ikke sant...?!

Jeg spiller IMVU, heter EbbMa, legg mej til!

avpic

This is meee. Mitt profil bilde.

Prekaaaas!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

emoangell

emoangell

14, Tønsberg

Hei, jeg er en jente på 14 år fra Tønsberg. Jeg blogger om det som passer meg. Jeg blogger stortsett hver dag. Jeg har hatt mange forskjellige blogger, men jeg har nå bestemt meg for å bli her. Jeg håper du vil lese bloggen min, og kanskje vi ses. Om du har lyst at jeg skal lese din blogg, er det bare å kommentere i kommenter felte ditt hva bloggen din heter. Håper vi ses her inne på bloggen, klem Malin.

Kategorier

Arkiv

hits